За Рита Ора знаем две неща със сигурност. Първото е, че харесваме песните ѝ (поне повечето, не сме някакви луди фенове). Второто - просто е наясно как да подлудява мъже, жени, майки с деца... абе, всичко живо.

Рита Ора отново приповдига градусите

Рита Ора отново приповдига градусите

Гледаме и забравяме да мигаме

И никога не разочарова последователите си в Instagram, които са повече от 16 милиона (сред тях сме и ние, разбира се).

Малко като удар под кръста ни идват слуховете, че певицата с албански произход в момента има връзка с френския режисьор Ромен Гаврас (който пък има гръцки корени). А иначе през годините името ѝ се е свързвало с не един и двама известни мъже, между които са Бруно Марс, братът на Ким Кардашиян – Роб и Люис Хамилтън.

View this post on Instagram

on

В нашите глави обаче тя си е само за нас. А в последното публикувано видео в профила си в социалната мрежа Рита Ора прави това, което умее до съвършенство - да пръска сексапил.

Под поста пише, че лятото така или иначе си отива, а видеото е спомен, който е намерила. Де и ние да имахме такива спомени...

Рита Ора и още секси снимки на изпълнителката

Рита Ора и още секси снимки на изпълнителката

Търсим ги под дърво и камък

На въпросното видео Рита е на лодка в морето. И понеже имаме набито око и ако съдим по нейна снимка от преди три седмици, на която седи на същата лодка и е със същия бански, това видео вероятно е от лятната почивка на певицата.