В последните години не попадаме често на името на Ричард Гиър. Актьорът на "Хубава жена" се вече снима относително рядко в киното и явно е посветил по-голямата част от живота си на семейството, и на благотворителни каузи.

Ричард Гиър, Алехандра Силва, почивката им в Мексико и как се възстановява семейството след боледуване

Подобрява ли се състоянието на Ричард Гиър

Актьорът разви пневмония

А понякога успява да съчетае двете в едно. Тази седмица 74-годишният Гиър участва в благотворителната гала вечер на City Harvest - организация, която оползотворява хранителни отпадъци в Ню Йорк и осигурява храна за нуждаещи в града.

Той беше в компания на 41-годишната си съпруга - испанската активистка Алехандра Силва. Облечена в дълга черна рокля с тънки презрамки и прозрачни платки, тя определено беше от дамите, които привлякоха вниманието на вечерта.

Снимка 660806

Източник: GettyImages

В събитието на City Harvest се включиха още Джон Леджънд и Криси Тейгън, както и популярният френски шеф-готвач Ерик Рипер, който държи един от най-престижните ресторанти в Ню Йорк Le Bernardine.

Ричард Гиър и Алехандра Силва се ожениха на скромна церемония през 2018 г. Двамата имат двама сина - петгодишният Александър и четиригодишно момченце, което име за момента не е известно на медиите. Актьорът е баща и на 24-годишния Омър от брака си с Кери Лоуел, пишат Hello.