Само преди няколко дни разбрахме, че Ричард Гиър, Алехандра Силва и децата им са боледували.

Ричард Гиър, Алехандра Силва и появата им в обществото за премиерата на филма Maybe I Do

Какво накара Ричард Гиър отново да стъпи на червения килим

Отдаден на семейството, но и на служебните ангажименти

Съпругата на актьора благодари на феновете си за пожеланията им за рождения ѝ ден с пост в Instagram. "Днес най-накрая се чувствам много по-добре!", споделя още тя.

Най-тежко обаче боледуването явно е прекарал Ричард Гиър, който е развил пневмония. Тогава той и семейството му са били на семейна ваканция в Мексико именно по повод 40-ия рожден ден на Алехандра.

Разтревожени за здравето на актьора, фенове явно са отправяли въпроси за него към съпругата му. Затова тя бърза да им отговори, че той е вече по-добре.

"Събудих се тази сутрин и видях новините и всичките ви добри и тревожни съобщения, той се възстановява", пише Алехандра Силва към снимката ѝ, на която е заедно със съпруга си Ричард Гиър и четиригодишния им син Александър. "Днес се чувства много по-добре! Най-лошото вече отмина!", добавя тя.

Ричард Гиър на 73

Ричард Гиър в 22 факта

Защото някой днес има рожден ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва се женят през април 2016 г. Те имат две деца от брака си, като актьорът е баща и на 22-годишния си син Хоумър (от предишния му брак), а Алехандра е майка на деветгодишния Алберт (също от предишния ѝ брак), уточнява Entertainment Weekly.