Риана неведнъж е споделяла, че да се погрижи за себе си ѝ действа особено успокояващо, особено сега, когато е бременна.

Риана, бремеността и как се променят вкусовите навици и предпочитания в този период

Странните прищевки на бременната Риана

Певицата пак ни изненада

А наскоро певицата направо ни показа краткия си, но важен ритуал, с който си помага да се чувства добре и да поддържа крепко психично здраве.

Във видео в Instagram тя разкрива, че в грижата за външния си вид използва продукти от собствената си марка Fenty Skin. Това обаче не ни и изненадва, тъй като и преди самата тя е споделяла, че е създала всеки един от тях и спрямо личните си стил и предпочитания.

Маската за лице с детоксикиращ ефект, която използва Риана, е основният "заподозрян" за сияйната ѝ кожа. В клипа виждаме как точно я нанася на кожата си.

А резултатът, след като я остави да подейства, обещава "да подобри текстурата и порите на кожата, като овладее и лъщенето на лицето".

Риана обаче не спира само дотам, а обръща внимание и на тялото си. По него нанася и крем, като се фокусира специално върху зоните на ръцете, лактите и корема. Не забравя да си отдели време и за да си сипе освежаваща джинджифилова напитка.

За максимална доза свежест тя слага и два резена краставица върху очите си - класика. "И така се грижа за себе си", пише Риана в описанието към видеото.

Риана, бременността й, ASAP Rocky и фотосесията й за Vogue

Риана - много бременна и много секси

Певицата с корица за списание Vogue

Кратко, но достатъчно вдъхновяващо, за да си заделим и ние време, в което да се отдадем на любим свой ритуал през идните почивни дни.