В последно време Риана успя да се превърне в значимо име не само в музикалната, но и в козметичната, и в модната индустрия. Паралелно с всички свои проекти, барбадоската изпълнителка продължава да отдава значимото внимание и на своите благотворителни дейности.

Вчера, 12 септември, в Ню Йорк се проведе петият Диамантен бал, организиран от Риана в подкрепа на фондацията Clara Lionel Foundation, която тя основа през 2012 г. в памет на своите баба и дядо.

Основната й мисия е подкрепа на правото на образование и здравеопазване, както и осигуряването на нормални условия на живот на децата в най-бедните страни. 

Снимка 442646

Източник: GettyImages

Милионите, които отиват за тези каузи, се събират благодарение на популярността на Риана, нейните фенове, които дават гласност на кампаниите, както и всичките и звездни приятели, готови да помогнат.

Снимка 442648

Източник: GettyImages

Именно тях тя събра на Диамантения бал снощи. Риана се появи на червения килим с екстравагантна рокля в черно и бяло на Givenchy Haute Couture и посрещна десетки звезди, които застанаха зад благотворителната й дейност.

Снимка 442649

Източник: GettyImages

Сред тях се открояват Cardi B и Offset, Фарел Уилямс, Fat Joe, DJ Khaled и много други. Някои от тях се качиха на сцената, а други просто подкрепиха финансово Риана и нейната кауза. И тя не пропусна да благодари на всички.

Снимка 442647

Източник: GettyImages

При пристигането си на събитието певицата сподели, че се чувства истински щастлива, най-вече заради огромната подкрепа, която получава. Тя се чувства на седмото небе, защото не просто помага, а заразява и други хора, които са разбрали, че си заслужава да инвестират време и пари за същата мисия.

Риана, Savage X Fenty show и амбициите на певицата в света на модата

Риана ще ни накара да забравим за Victoria's Secret

Тя ли е новата царица на бельото

След поредната успешно реализирана мечта, сега очакваме от Риана да ни зарадва с дълго чакания си нов албум, пише People.