От доста време не сме слушали нова песен на Риана, но всe по-често чуваме името й, когато се говори за секси бельо или пък за козметика. Певицата успя да развие своята империя, но няма инакво намерение да спира дотук, защото тепърва можем да очакваме приятни изненади от нея.

Марката бельо Savage X Fenty бе представена за първи път на модния подиум по време на миналогодишната Седмица на модата в Ню Йорк в началото на есента.

Тогава Риана предизвика истински фурор не само със секси моделите, но и най-вече с бременната в деветия месец манекенка Слик Уудс, която роди броени часове след като дефилира. Освен нея, на котешката пътека излязоха много дами с тела, далеч от перфектните.

Моделът, който за малко да роди на подиума

Моделът, който за малко да роди на подиума

И какво общо има Риана

Бъдещите планове на певицата са още по-грандиозни. Доскоро се сещахме само за шоуто на Victoria's Secret, когато говорим за пищно представяне на модели бельо. Но тази година спектакълът на красотата с десетки дългокраки модели няма да се състои, а това е страхотна възможност за Риана.

Снимка 440615

Източник: GettyImages

Нейното Savage X Fenty show, което отново ще бъде част то Седмицата на модата в Ню Йорк, ще се излъчва на живо на 20 септември по Amazon Prime Video - телевизионната мрежа на популярния сайт за търговия, пише Daily Mail. 

"Ние работим по създаването на най-дръзкото, секси и енергично преживяване, което можете да си представите", написа Риана в Twitter. Повече от ясно е, че певицата има амбицията да запълни мястото, което остава празно след спирането на Victoria's Secret Show.

Риана, Savage x Fenty и нови секси модели бельо

Секси лято от Риана

Нови попълнения в асортимента на Savage x Fenty

И нищо чудно след години и нейното представяне на новата колекция бельо да бъде напълно отделен спектакъл. А за милионите зрители нямаме колебания.