Преди месец феновете на Мадона останаха крайно разочаровани и притеснени - певицата отмени турнето си по здравословни причини. Тя беше приета в болница в Ню Йорк с "остра бактериална инфекция".

64-годишната музикална икона обаче вече си е вкъщи, но за момента не разкрива повече за състоянието си. Тя обаче използва социалните мрежи преди дни, за да благодари на децата си, които са били край нея по време на болничния й престой.

И по всичко личи, че Кралицата на попа вече се чувства наистина много по-добре, след като има възможност да отиде на концерт. И то не на кого да е, а на Бионсе.  Мадона и Бионсе застанаха рамо до рамо с дъщерите си зад кулисите на турнето на изпълнителката на хита "Single Ladies" - Renaissance в Ню Джърси.

Мадона и Celebration Tour - какво е здравословното си състояние на изпълнителката към момента

Мадона наруши мълчанието

Ще се завърне ли на сцена певицата

И за радост на всички фенове, снимката се появи в онлайн пространството. Мадона позира с Бионсе след концерта ѝ на Metlife Stadium, като използва стори в Instagram, за да сподели този миг с последователите си.

Бионсе е застанала по средата, облечена в копринена черна роба. До нея от дясната страна е Мадона, която носи мрежести чорапи, кубинки, цветен комплект от къси панталони, риза и черен корсет.

17-годишна дъщеря на Мадона е истински щаслива, докато позира до Бионсе, облечена в синьо-бяло яке и бели панталони. Близначките на Мадона - 10-годишните Стела и Естер също изглеждат развълнувани в компанията на бившата вокалистка на групата Destiny's Child. Най-отпред е и малката дъщеря на Бионсе - 6-годишната Руми. Тя носи сребрист потник с дънкови шорти и високи кецове.

Снимката на двете певици и децата им идва един месец след като Бионсе отправи своята приятелска и колегиална подкрепа за Мадона, която беше приета по спешност в интензивно отделение.

На кого благодари Мадона след изписването си от болница

Какво е състоянието на Мадона

След изписването от болница

"Големи поздрави за кралицата! Кралица, майко Мадона, ние те обичаме", каза изпълнителката на "Break My Soul" от сцената на свой концерт. Бионсе неведнъж е изразявала огромното си възхищение към Мадона, която смята за "гений и шедьовър", припомнят от Hola.