Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли не са от известните двойки, които обичат да навлизат кой знае в какви подробности около личния си живот.

Райън Рейнолдс, колоноскопия и видеото от животоспасяващата процедура на актьора

Решението, което може би спаси живота на Райън Рейнолдс

До какво води един загубен бас

След раждането на третата им дъщеря - Бети, през 2019 г. например изминаха няколко месеца, докато решат да споделят как са решили да я кръстят. Но има неща, които не могат крият дълго време.

Като например, че Лайвли е бременна за четвърти път. Това стана ясно след като актрисата се появи на десетото ежегодно издание на Power Women's Summit, организирано от списание Forbes в Ню Йорк.

Не бе нужно да казва каквото и да било, защото изборът ѝ на рокля в допълнение с някои нейни движения с ръцете с областта на корема ясно показаха на всички присъстващи, че актрисата е бременна отново.

По-забавното е, че през месец юни за деня на бащата Райън Рейнолдс се пошегува, че обмисля да си направи вазектомия. И си направи, но под формата на коктейл, който кръсти вазектомия. Това ще бъде четвърто дете за Блейк Лайвли и Рейнолдс, пише People.

Блейк Лайвли, снимката ѝ по бански и колко добре изглежда актрисата

Как изглежда Блейк Лайвли по бански

В топ форма, както винаги

До момента те имат три момичета - Джеймс (7 г.), Инес (5 г.) и Бети (2 г.), и ни се струва, че Дедпул, така де, Райън Рейнолдс, отчаяно се опитва да прибави и момче към вече голямото им семейство. И очевидно снимката на Лайвли по бански отпреди няколко седмици е била поредна заблуда, която са ни хвърлили в очите. Обичаме ги тези двамата.