Където и да се появи Блейк Лайвли, винаги приковава вниманието към себе си, което отдавна не ни изненадва. Трябва да признаем обаче, че рядко се случва да попаднем на снимки по бански на актрисата. 

Блейк Лайвли на 35

Блейк Лайвли в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

Половинката на Райън Рейнолдс реши да зарадва феновете си в навечерието на 35-ия си рожден ден (25 август), като пусна секси кадър в профила си в Instagram.

И не можем да не отбележим, че изглежда по-добре от всякога. Виждаме актрисата от "Клюкарката" да позира в бял бански от две части, докато се радва на лятото и слънцето около басейна. 

"Обичам лятото, на което се наслаждавам", пише Лайвли под кадъра. Феновете ѝ, разбира се, не пропуснаха да я поздравят за рождения ѝ ден, като същевременно я похвалиха колко невероятно изглежда. 

Както може да се очаква от Райън Рейнолдс, той не пропусна публикацията на половинката си, като написа: "Рексъм е Ибиса на Уелс", с което шеговито отбеляза, че Блейк се намира в град Рексъм.

При други обстоятелства не бихме и помислили, че Райън и Блейк може да са на лятна почивка в прохладния уелски град, но предвид рекордните горещини из цяла Европа това лято, няма да се изненадаме, ако известното семейство наистина почива там.

Снимка 585136

Източник: GettyImages

Особено предвид факта, че преди броени дни Райън Рейнолдс успя да спечели голяма популярност на малък индийски ресторант именно в Уелс, като в Instagram сподели, че това е "най-вкусната индийска храна в Европа". 

И докато се радваме на перфектното тяло на Блейк Лайвли, се замислихме, че вече нямаме търпение отново да я видим на голям екран. През последните години филмите, в които участва актрисата се броят на пръстите на една ръка. А това е така, защото беше се отдала на отглеждането на трите си деца.

Райън Рейнолдс, Light of India, Уелс и как актьорът направи индийския ресторант известен

Неочакваният ефект на известността

Как Райън Рейнолдс направи един индийски ресторант известен

Скоро обаче научихме, че ще се завърне с пълна сила към работните си ангажименти, защото вече има три обявени филма с нейно участие.

А от The Hollywood Reporter разбрахме, че към тях трябва да причисляваме и още един, който обаче Лайвли ще режисира. Тя ще застане зад камерата на Seconds, който ще бъде базиран на графичния роман на Брайън Лий О'Майли.