Джулия Робъртс е сред смелите жени в Холивуд, които не се колебаят да експериментират със стила си и да привличат вниманието с тоалети. Последната такава проява на актрисата от "Хубава жена" бе през декември 2022 г., когато бе облечена в рокля на Moschino с рамкирани снимки на колегата си и близък приятел Джордж Клуни.

Джулия Робъртс, Джордж Клуни, Kennedy Centre Honours и специалната рокля, която актрисата избра да носи в чест на актьора

Роклята на Джулия Робъртс, за която всички говорят

И какво общо има Джордж Клуни с нея

Сега Джулия Робъртс явно е готова отново да експериментира с външния си вид, но този път не с тоалета си, а с прическата си. Все пак, вече е пролет, сезонът, в който жените обикновено започват да правят промени. И актрисата не е изключение.

На събитие в Женева преди няколко дни Джулия Робъртс се появи с бретон. Освен прическата ѝ, впечатление направи и елегантният ѝ костюм. С визията, която изглеждаше като модерен поглед върху рокендрол модата от 70-те години, актрисата приличаше на героиня от сериала Daisy Jones & The Six.

По снимките от събитието личи, че фризьорът ѝ Серж Нормант не се е развихрил само с бретона, ами и с цвета на косата. Джулия Робъртс сега е с по-тъмна коса в червеникаво-кафяв нюанс.

Дженифър Анистън, Джулия Робъртс и комедията на Макс Барбакоу, в която двете ще се разменят телата си

Когато Дженифър Анистън и Джулия Робъртс се разменят

Вълнуваща новина за актрисите

По-късно вечерта тя впечатли и с друга визия - черна, прилепнала по тялото рокля с дълъг ръкав. Нея актрисата беше съчетала с изумрудено колие на Chopard, пише E! News.