От месец януари Приянка Чопра и Ник Джонас са щастливи родители. Въпреки че грижите за дъщеря им няма как да не поглъщат почти изцяло времето им, двамата очевидно вече навлизат в балансиран ритъм на живот и празниците разнообразяват отговорните им дейности.

Приянка Чопра, Ник Джонас и какви родители са двамата

Какво се случва с бебето на Приянка Чопра и Ник Джонас

Младите родители са все така тайнствени

Радостен повод за тях е индуският фестивал Холи, с който из цял свят се отбелязва посрещането на пролетта. По този повод влюбената двойка ни зарадва с романтични и цветни снимки, които публикува в Instagram.

Традиционно на този празник във въздуха се разпръсква цветна пудра, което превръща деня в истински щастлива церемония. Явно такъв е той и за Ник и Приянка, както личи от постовете.

Виждаме и двамата обсипани в искрящ прах, усмихнати и в компанията на семейство и приятели. А на една от снимките разкриват колко силно обичат, целувайки се през балкона, насред пейзажа от огрени от слънцето планини и цъфнали дървета, пише Elle.

Със сигурност денят им е бил изпълнен с позитивни емоции ден. Затова и не поставяме под съмнение думите на сияещата Приянка, която в описанието към една от публикациите си написа:

Приянка Чопра и първото й селфи, след като стана майка

Приянка Чопра в пълния й блясък

Звездата с ново селфи

"Възможността да намеря малко радост във времена, в които светът е толкова страшен, е благословия."