Откакто в началото на годината станаха родители, Ник Джонас и Приянка Чопра не крият радостта си от това, нищо че рядко показват снимки на малката Мелти Мари в социалните мрежи. Двамата обаче бяха откровени за един факт, свързан с детето.

Приянка Чопра, Ник Джонас, дъщеря им Малти Мари и как се справя двойката с родителските грижи

Какви родители са Приянка Чопра и Ник Джонас

Кариера и родителство - мисия (не)възможна

В Деня на майката през май месец и двамата споделиха, че бебето, родено с помощта на сурогатна майка, е прекарало над три месеца в отделение за интензивно лечение на новородени.

Тогава 39-годишната актриса и 29-годишният певец не разкриха какви точно са били проблемите на Мелти Мари. Но в ново интервю за списание People Ник разкрива защо са решили да направят това признание пред феновете си.

"Смятам, че това, което споделихме в социалните медии, беше чувството на благодарност, че детето ни най-после е у дома. И благодарност за всеки, който помогна по време на престоя й в болницата."

Джонас допълва, че това е важно за всеки друг човек, който преминава през такива трудности, свързани с детето му или собственото му знае. "Каквито и предизвикателства да стоят пред вас, не сте сами", казва Ник пред People.