Всички знаем колко по-тежки могат да са последствията за хората със странични заболявания, ако се заразят с COVID-19. Такъв е случаят и с актрисата Приянка Чопра и съпруга й Ник Джонас. И докато някои звезди се шегуват с вируса, на тях двамата въобще не им е до закачки.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, ваксината срещу COVID-19 и как двамата се пошегуваха ваксинирането си

Шегата на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с ваксинирането

Семейство с чувство за хумор

А големите притеснения на Приянка Чопра идват от два факта, които вероятно по-голямата част от нас не знаят. Тя самата е астматик, а съпругът й Ник Джонас има диабет тип 1.

Bang Showbiz разказва и за останалите трудности, пред които пандемията изправя актрисата.

Звездата от "Белия тигър" живее с майка си в Лондон, а всички знаем, че градът е напълно блокиран от пандемията. Но въпреки строгите мерки в британската столица, Приянка продължава да работи.

В момента тя се снима в телевизионния сериал Citadel на Amazon - нещо, което определя като чиста "лудост".

А това не само че е лудост, а е и истински "плашещо" - всеки ден и Приянка, и колегите й си правят тестове за COVID-19, защото им се налага да работят без предпазни маски.

Въпреки силната си тревога, 38-годишната актриса е щастлива, че може да забавлява затворените вкъщи хора, които в момента усилено консумират съдържание. Явно се примирява и с изпитанията в професионален план, защото пред CNBC казва: "Някой трябва да го направи."