Принцеса Шарлийн е обвързана с редица каузи както в Монако, така и в родната си Южна Африка. Затова и най-често я виждаме на събития, свързани с тях, освен ако не придружава съпруга си на официални ангажименти.

Принцеса Шарлийн и луксозният й гардероб - колко похарчи за дрехи миналата година

Колко харчи за дрехи принцеса Шарлийн

По стъпките на Грейс Кели

През отминалия уикенд обаче принц Алберт беше в ролята на придружител на съпругата си на благотворителната гала вечер на фондацията "Принцеса Шарлийн на Монако" и децата от спортния клуб в Куршевел.

Събитието се състоя на 24 февруари в Куршевел, Франция, а на поканата на принцеса Шарлийн се отзовааха повече от 200 гости, сред които принц Александър от Лихтенщайн и съпругата му принцеса Астрид, съобщава официалният профил на княжеското семейство в Instagram.

Разбира се, всички погледи бяха привлечени от 46-годишната Шарлийн, която беше облечена в елегантен костюм от черен туид с блестяща нишка от панталон и късо сако. Късата й коса, с чийто цвят принцесата експериментира в последните месеци, беше пригладена на една страна.

Безупречният стил на Шарлийн обаче не винаги е бил такъв. В интервю за Vogue от 2011 г. тя признава, че в началото на живота си в Монако и първите светски събития се е чувствала като "риба на сухо". Буквално, защото преди да стане принцеса на Монако, Шарлийн е олимпийска шампионка по плуване.