Обществените събития с участието на принцеса Шарлийн винаги се радват на голям интерес. Особено след здравословните й проблеми, които близо година я задържаха далеч от Монако и семейството й.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт с обща поява на ръгби мач

Когато принцеса Шарлийн покаже истинското си лице

И има подкрепата на съпруга си

Сега принцесата се появи в пълния си блясък на националния празник на княжеството на 19 ноември. Облечена изцяло в ярко червено, Шарлийн носеше рокля и палто Didierangelo, както и ботуши на висок ток Manolo Blahnik в съчетание с барета.

За радост на всички жители на Монако цялото княжеско семейство беше заедно на празника и изглеждаше много тържествено. Принц Алберт и синът му принц Жак бяха облечени във в официални военни униформи и козируваха пред събралото се множество.

Снимка 642702

Източник: GettyImages

По-късно Шарлийн, Алберт, както и близнаците Жак и Габриела се показаха на балкона на двореца, откъдето отново поздравиха тълпите.

Снимка 642700

Източник: GettyImages

Вечерта продължи в същия тържествен дух с гала вечеря по повод Деня на Монако. Тя се състоя в Grimaldi Forum, като присъстваха и други членове на фамилията Грималди като сестрата на Алберт принцеса Каролин от Хановер и дъщеря й принцеса Александра.