По последна информация, принцовете Уилям и Хари могат да се похвалят със сравнително добра комуникация помежду си, която, разбира се, няма нищо общо с тази преди Хари да срещне Меган.

Нови разкрития на Рoбърт Лейси - кралския коментатор и консултант на сериала The Crown, разкриват интересни подробности за това каква е била връзката между двамата братя, като Маркъл се е появила в живота им.

В края на 20-те си години херцогът на Съсекс се чувства много объркан и дори започва да се среща с психотерапевт по съвет на брат си. Тогава има връзка с Кресинда Бонас. Тя обаче приключва, защото Хари е обсебен от себе си, а и има мания от представителите на медиите, която не му позволява да живее нормално.

Снимка 491600

Източник: GettyImages

През 2016 г. принцът среща актрисата от "Костюмари" и се влюбва бързо, защото открива в нея редица черти от характер на покойната си майка Даяна. Тя не търси конфликти, но сe бори ревностно за промяна, с което винаги си ги докарва.

След като принц Хари представя Меган на кралското семейство, двете с Кейт започват да се разбират много добре и да се държат една към друга с нужното уважение. Te никога не са се виждали като конкурентки или врагове, а основният конфликт идва между двамата братя, техни съпрузи.

Вече неведнъж сe споменава предупреждението на Уилям към Хари дали не избързва с брака си с Меган. За него просто е неприемливо тази крачка да дойде толкова скоро, без дори да са минали две години от първата им среща. Все пак, самият той тества Кейт дали е достойна за негова съпруга близо десетилетие, припомня Daily Mail.

Снимка 488931

Източник: GettyImages

В тази ситуация Хари е бил объркан дали брат му наистина му мисли доброто, или пък мисли само за кралското семейство, което един ден ще оглави. Заради нежеланието му да послуша съветите, на Уилям му се налага да потърси подкрепление за позицията си в лицето на чичо им.

Братът на принцеса Даяна - Чарлз Спенсър, винаги е бил покровител на двете й момчета и те уважават мнението му. Той се е съгласил да помогнем на Уилям в убеждаването на Хари, но двамата успяват да постигнат само едно - да вбесят още повече влюбения до уши херцог на Съсекс и да го накарат да прави само това, което сърцето му подсказва.

Принц Уилям, бащинството и промяната, която е настъпила в херцога на Кеймбридж

Промяната, която преживя принц Уилям

Важните моменти в живота

Принц Хари не се сърди на чичо си, защото знае, че просто е искал да помогне. Пропастта между него и Уилям обаче става още по-голяма и той стига до извода, че явно не може да разчита на подкрепа от семейството си.