След Мегзит всички очакваха Меган Маркъл да е тази, която прави неприятните за кралския двор разкрития. Е, и това се случи в интервюто на двойката пред Опра Уинфри, но след това принц Хари стана този, който говори повече, отколкото на някои им се иска.

Принц Хари, The Me You Can't See и как Елизабет Втора е дала одобрението си за проекта

Излъга ли принц Хари кралицата

Никой не очакваше това от него

В документалната поредица за психичното здраве The Me You Can't See той за пръв път сподели толкова подробности за кошмара, през който е преминал след смъртта на майка си. Отправи и тежки обвинения към своите роднини за липсата на подкрепа и тоталното неглижиране на проблемите му.

А думите на принц Хари успяха сериозно да притеснят кралското семейство, най-вече заради неяснотата какво още може да се очаква от него.

Снимка 532917

Източник: GettyImages

Оказва се, че принц Уилям май най се страхува от още бъдещи "бомби с истини", с които по-малкият му брат може да атакува.

След като не спести критиките си по адрес на баща им принц Чарлз, нищо чудно именно херцогът на Кеймбридж да се превърне в поредната жертва на Хари, на когото явно му е омръзнало да мълчи и да преглъща огорчението си, предава Page Six.

Принц Уилям, принц Хари и извинението, което получиха от Мартин Башир

Извинението, което получиха Уилям и Хари

Доста закъсняло

Принц Уилям е изразил не само разочарованието си, но и сериозните си притеснения от следващите ходове на по-малкия си брат. Но очевидно само времето ще покаже докъде е готов да се разкрие херцогът на Съсекс.