Откакто мерките срещу COVID-19 във Великобритания са по-либерални, принц Уилям и Кейт Мидълтън имат доста натоварена програма. В последните седмици ангажиментите им са много и разнообразни, което пък е голяма радост за всички техните фенове.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и как той се пошегува с нея по време на визитата им в Шотландия

Как Уилям се подигра на Кейт

Поредна съпружеска шега

Дори и да нямаме възможност да видим отблизо херцога и херцогинята на Кеймбридж, от снимките и публикациите в британските медии разбираме, че двамата продължават своя курс на модернизиране на кралския двор, все по-често пристъпват протокола и проявяват непринуденост, чувство за хумор и близост помежду си.

На шестия ден от своята едноседмична визита в Шотландия съпрузите имаха една доста интересна спирка в програмата си - университетът в Сейнт Андрюс, в който двамата се среща за пръв път преди 20 години.

Снимка 532494

Източник: GettyImages

Да се върнат отново там се оказа доста емоционално преживяване за Уилям и Кейт и те не и опитаха да го скрият. Двамата си поговориха със студентите за това как се справят в условията на пандемия и присъстваха на състезание с лодки.

"Тук, в Шотландия, преди 20 години аз срещнах за пръв път Катрин", каза още при пристигането им в страната херцогът на Кеймбридж и не скри, че тя е "много специално" за сърцето му място.

Снимка 532492

Източник: GettyImages

Трите им деца също знаят тяхната любовна история и също създават своите щастливи спомени в Шотландия, допълни той. А двамата с Кейт посадиха и дърво в двора на университета, в който бе съдбовната им среща, което ще остане като символ на любовта им, предава Reuters.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и създаването на YouTube канала им

Стъпката, която Уилям и Кейт предприеха

Смело към целта

Приятно впечатление ни прави фактът, че не само думите, но и действията на кралската двойка говорят за това колко много се обичат. Почти на всяка снимка от посещението си в Шотландия двамата са не само усмихнати до уши, но и си разменят влюбени погледи - нещо, което допреди две-три години беше сякаш недопустимо за тях.