По време на връчването на първите награди Earthshot преди месец принц Уилям обяви, че следващото издание на инициативата му за опазването на околната среда ще бъде много по-мащабно, а финалът му ще е в САЩ.

Принц Хари, принц Уилям, наградите Earthshot и продължаващата конкуренция между братята

Уилям срещу Хари - епизод пореден

Конкуренцията тепърва започва

Новината веднага породи съмнения за търсена конкуренция от страна на по-големия брат с по-малкия. И съвсем логично се появи и въпросът дали двете кралски двойки ще се срещнат отново, този път на американска земя.

Всички очакваме с нетърпение първото посещение на херцога и херцогинята на Кеймбридж зад океана след Мегзит. А според кралския коментатор Джонатан Сачердоти е малко вероятно Фантастичната четворка на кралския двор да се събере отново.

Снимка 367549

Източник: GettyImages

За всички ситуацията определено ще бъде неловка. Както за Хари и Меган, ако не поканят Уилям и Кейт в дома им в Монтестито, така и за Уилям и Кейт, ако им откажат. Ако бъдат поканени и се съгласят, също надали ще излезе нещо добро, смята той.

Меган Маркъл, принцеса Йожени и специалното приятелство между двете

Тайната приятелка на Меган в кралския двор

Много специална връзка

Около евентуалната първа среща на Фантастичната четворка от март 2020 г насам има много въпросителни, на които няма да можем да отговорим, докато пътуването на херцога и херцогинята на Кеймбридж до САЩ не стане факт. А дотогава двойките имат време да обмислят тактическите си ходове,  предава Marie Claire.