Миналата събота, 6 юли, синът на принц Хари и Меган Мaркъл официално бе въведен в християнската вяра. Какво точно се е случило на кръщенето, можем само да предполагаме, защото то не бе достъпно за широката публика.

Но и само двете снимки, които херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха в социалните мрежи, дават достатъчна основа за коментари. А общият семеен кадър, в центъра на който е Арчи, насочва вниманието ни най-вече към принц Уилям и Кейт Мидълтън.

За повода херцогинята избра розова рокля Stella McCartney. Тя почете Даяна, носейки същите обеци, които и Спенсър - на кръщенето на принц Хари през 1984 г. И докато към тоалета на Мидълтън - очаквано, никой няма забележки, то позата на тялото на снимката предизвика редица коментари. 

Според експерти по езика на тялото, Кейт е готова всеки момент да стане и да си тръгне, и вероятно само добрите обноски не й позволяват да го направи.

Съпругата на принц Уилям изглежда иска да бъде встрани от случващото се и сякаш между нея и Меган, която седи от лявата й страна, има известно напрежение. 

За разлика от Кейт, Камила Паркър, която седи в другия край на снимката, изглежда спокойна и щастлива, създавайки пълен контраст с позата на Мидълтън, излъчваща неудобство от ситуацията.

Кръщенето на бебе Арчи, принц Уилям, Кейт Мидълтън и уважиха ли повода

Уважиха ли Уилям и Кейт кръщенето на Арчи

Гостие на събитието вече пристигнаха

Усмивките и на херцога, и на херцогинята на Кеймбридж са някак престорени, насила, а не от искрена радост заради семейния празник. Изражението на Уилям предизвика недоумение в потребителите на социалните мрежи, които заключват, че раздорът между двете млади кралски семейства е факт, пише The Sun.