Днес, 6 юли, е кръщенето на сина на принц Хари и Меган Маркъл. Още от сутринта пред двореца Уиндзор се събраха тълпи от хора, които искат да поздравят любимите си херцог и херцогиня, както и малкия Арчи.

Но фактът, че събитието ще мине в изключително тесен кръг и прекалено малко информация и снимки ще достигнат до хората, успя да ядоса британците. Според някои, този ход на Хари и Меган трупа черни точки в актива им.

Най-малкото защото всички данъкоплатци финансират събития като кръщенето на Арчи и е далеч от истината, че той расте като обикновен британски гражданин, който има право на неприкосновеност, а не на излишна показност.

Тържествена смяна на караула по повод кръщенето

Източник: GettyImages

Тържествена смяна на караула по повод кръщенето

Време за изненади все още има, но се съмняваме херцогът и херцогинята на Съсекс да променят решението си в последния момент. Преди минути в замъка Уиндзор бяха забелязани да пристигат принц Уилям и Кейт Мидълтън, което значи, че кръщенето ще започне съвсем скоро. Но при закрити врати.

Присъствието на брата на принц Хари и неговата съпруга не е стояло под въпрос, но винаги, когато говорим за среща между Меган и Кейт, можем да очакваме неочакваното. Най-малкото защото двете херцогини се разминаха с посещенията си на турнира Уимбълдън.

На на подобен важен повод като кръщенето на Арчи няма място за драми. Принц Чарлз и Камила Паркър също ще присъстват на събитието, като те най-вероятно са кацнали с хеликоптер директно в двора на замъка. Кралица Елизабет Втора има други ангажименти и няма да успее да бъде там, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл, кръщенето на Арчи и ще запазят ли кръстниците в тайна

Новата голяма тайна на Хари и Меган

И ще успеят ли да я запазят

От страна на Меган се очаква да дойде само майка й Дория, както и някои от най-добрите й приятелки. Тази седмица Серина Уилямс заяви, че няма да може да присъства на кръщенето заради Уимбълдън, което я изхвърли и от списъка с предполагаемите кръстници на бебе Арчи.