Принц Уилям и Кейт Мидълтън са все по-ангажирани и все по-важни за кралския двор. Въпреки че се очаква принц Чарлз да наследи короната от своята майка Елизабет Втора, по-големият му син и неговата съпруга също имат водеща роля в семейството, с която се подготвят за бъдещето, в което са начело на монархията.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и как херцогинята на Кеймбридж се пошегува със съпруга си

Шегичките на Кейт с Уилям

Нейният супергерой

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж промениха осезаемо начина си на поведение в последно време и вече са далеч по-естествени, непринудени и усмихнати от преди. Но това не означава, че ангажиментите им са все забавни и не толкова значими. Дори напротив.

Наскоро Уилям и Кейт бяха на кратка обиколка в Шотландия, но нищо чудно двамата да прекарват все повече време в страната. Причината е молба на кралицата, която е притеснена от призивите за искане на независимост, които се чуват все по-често и след победата на Шотландската национална партия на изборите миналия месец.

Снимка 534278

Източник: GettyImages

В кралския двор са обезпокоени от настоящата ситуация и са избрали херцога и херцогинята на Кеймбридж, които показаха емоционална свързаност с Шотландия, за техни пратеници, които да се опитат да запазят единството на Острова, особено в усложнената заради коронавируса обстановка.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, университетът в Сейнт Андрюс и посещението им в учебното заведение

Уилям и Кейт отново там, където започна всичко

Романтично и емоционално

Но идеята е Уилям и Кейт да бъдат не просто на чести обиколки в страната, а и вероятно да поживеят там - в имението Балморал. Това сигурно ще се случи през лятото, когато Шарлот и Джордж не посещават училище. А дали съпрузите ще се справят с поставената им важна задача, ще се разбере впоследствие.