В последните година-две наблюдаваме коренна промяна в поведението на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Преди това те с държаха доста консервативно, според някои и старомодно, и не си позволяваха много отклонения от официалния протокол.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и как той се пошегува с нея по време на визитата им в Шотландия

Как Уилям се подигра на Кейт

Поредна съпружеска шега

Сега обаче доказват на всички, че вървят смело по пътя на модернизацията на кралския двор и че именно те ще са тези, които ще донесат промяната. Със сигурност своето влияние оказаха и принц Хари и Меган Маркъл, но тях вече ги няма в Двореца.

А програмата на херцога и херцогинята на Кеймбридж е повече от натоварена. Но на пръв поглед това не само не им пречи, а дори им доставя удоволствие - поне ако съдим по широките им усмивки и закачливите погледи.

Снимка 533092

Източник: GettyImages

Докато не спират да обикалят по събития обаче, двамата се грижат прилежно и за профилите си в социалните мрежи. В този в Instagram бе публикуван телефонен разговор от есента на 2020 г. на Мидълтън с учител по бойни изкуства, който се е обличал в костюм на Спайдърмен по време на пандемията, за да развеселява децата, но и да ги накара да се раздвижат.

Кадър на въпросния мъж става един от стоте, спечелили място в изложбата Hold Still, която херцогинята на Кеймбридж организира преди няколко месеца. А фотографиите събра и в книга.

По време на разговора Кейт не пропусна да каже, че намира идеята за "много готина" и се пошегува, че би купила и на Уилям костюм на Спайдърмен, защото трите им деца със сигурност ще се зарадват да го видят маскиран като супергерой.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, университетът в Сейнт Андрюс и посещението им в учебното заведение

Уилям и Кейт отново там, където започна всичко

Романтично и емоционално

"Ще видя дали ще вкарам тенденцията в двореца Кенсингтън. Може да се наложи да купя костюм на Уилям", каза Мидълтън с широка усмивка на уста. Очевидно дейностите, с които се занимава в момента, за нея са не само голяма отговорност, но и голямо удоволствие - а какво по-хубаво от това.