Поздравът на принц Хари и Кейт Мидълтън в Instagram по случай раждането на сина на Хари и Меган дойде осем часа след като целият свят разбра щастливата новина. На следващия ден, 7 май, херцогът и херцогинята на Кеймбридж имаха официален ангажимент и темата за новороденото нямаше как да бъде подмината от журналистите.

Уилям и Кейт се спряха, за да отговорят на няколко въпроса, а принцът не успя да скрие емоциите си. Той заяви, че двамата със съпругата му са наистина развълнувани от появата на своя племенник и нямат търпение да го видят за първи път тези дни.

Снимка 422126

Източник: GettyImages

От вълнение Уилям дори направи неволна и забавна грешка, заявявайки, че и Кейт е станала чичо за втори път. Тя веднага го поправи с думите: "Аз определено не съм чичо, а леля."

По-големият брат на Хари с усмивка на уста се пошегува, че е радостен да го приветства в общността на хората, които страдат от безсъние. С други думи - родителите. Уилям допълни, че има много съвети, които може да даде на новия татко, но когато им дойде времето.

Принц Хари, Меган Маркъл и как почетоха принцеса Даяна при раждането на сина си

Как Хари и Меган почетоха Даяна след раждането на сина им

Уилям не направи така

Засега той пожелава на Хари и Меган най-доброто, да се успокоят в следващите дни, да свикнат с новата си роля и да се радват максимално на новото попълнение в семейството, пише The Sun.

Принц Хари, Меган Маркъл, новороденият им син и първите реакции след раждането

Истерията по новото кралско бебе

Кой и как поздрави щастливите родители

Кейт Мидълтън допълни, че сега е много специално време от годината, визирайки и миналите преди дни рождени дни на принц Джордж и принцеса Шарлот. "Това е страхотен момент за появата на новото кралско бебе", допълни херцогинята. Тя изрази и нетърпението си да разбере как ще се казва синът на Хари и Меган.