Ако има някой в кралското семейство без сериозни "провинения" пред обществеността, то това определено са принцът и принцесата на Уелс. Те са пример за подражание и спазват стриктно всички изисквания, които някой може да има към бъдещи крал и кралица на Великобритания.

Принц Уилям и първите му дейности в Сингапур, свързани с Earthshot Prize

Азиатските забавления на принц Уилям

Принцът е в Сингапур без Кейт

Затова и никой не очаква внезапно принц Уилям да си спечели статут на секс символ. Това се случи след пътуването му до Сингапур за връчването на екологичните награди Earthshot миналата седмица.

В официалния профил на принца и принцесата на Уелс в Instagram се появи видео, на което Уилям се гмурка между коралови рифове. На него той е с плавници и шнорхел, а всичките му последователи могат да видят в каква чудесна физическа форма се намира.

Последваха много коментари, които се възхищават от мускулестата физика на принца или отбелязват многобройните му таланти, между които е и гмуркането. "Принц Уилям е русалка", пък отбелязва един от коментиращите.

По време на престоя си в Сингапур принц Уилям участва и в традиционната надпревара с драконови лодки, където демонстрира - подобно на съпругата си, че никоя спортна дисциплина не може да му се опре.