Последната седмица се оказа доста активна за шведското кралско семейството. Принцеса Маделейне се върна в Европа за няколко официални посещения, а принц Карл-Филип сподели нова снимка.

Принцеса Беатрис, принц Карл Филип, World Dyslexia Assembly и срещата им в Стокхолм

Английска принцеса и шведски принц - среща за милиони

Какво прави дъщерята на принц Андрю в Швеция

На нея 43-годишният принц е заедно със съпругата си - 37-годишната принцеса София, и трите им деца.

"Семейството ни ви пожелава прекрасно лято", гласи текстът към кадъра, на който ги виждаме седнали на поляна с маргаритки. С тях са тримата им сина - шестгодишният принц Александър, петгодишният принц Габриел и едногодишният принц Юлиан.

По същото време по-малката сестра на принц Карл-Филип принцеса Маделейне е в Германия, където посети немския клон на World Childhood Foundation - фондацията, основана в помощ на деца в риск от майка й кралица Силвия.

Маделейне беше основно във Франкфурт, където се открива поредно защитено жилище за деца, пострадали от сексуално насилие. "Това, което беше невидим, скрит и често отричан проблем, сега е нещо, за което се борим с дружни сили", казва тя по време на визитата си, според Royal Central.

След посещението си в Германия 40-годишната принцеса Маделейне се върна в Швеция, където със семейството си ще прекарат лятото преди да се върнат във Флорида през септември, където е постоянният им дом.