В името на любовта принц Хари се отказа от живот, за какъвто си мечтаят мнозина - на кралска особа. Разбира се, той знае най-добре кое е подходящото решение за него и семейството му, а в случая то бе съпроводено с редица големи промени.

Сега херцогът на Съсекс е на хиляди километри от Острова, от своите близки и приятели, а адаптацията към новата ситуация се оказва по-трудна, отколкото е предполагал. Според източници, цитирани от Vanity Fair, принц Хари се чувства сякаш е загубил посоката и управлението на живота си. Няма работа, няма приятели, няма роднини, има само Меган и Арчи.

Разбира се, всяко ново начало е трудно, но в случая то е доста по-лесно за Меган. Тя е облагодетелствана от факта, че майка й живее наблизо, повечето й приятели са в САЩ, а и ще има възможност да прави това, което най-обича - да се занимава с кино и телевизия.

Снимка 479438

Източник: GettyImages

Хари обаче изостави работата си в армията, загърби и любимото си хоби - лова, а единствената му връзка с предишния му живот са честите онлайн разговори с приятелите му на Острова. И с брат му Уилям, с когото са преоткрили взаимоотношенията си от няколко седмици.

Покрай заразяването на баща им Чарлз с COVID-19, а и след като вече няма напрежение между Меган и Кейт (които вече няма какво да делят), двамата се чуват все по-често и си говорят все по-откровено, макар и от разстояние.

Принц Хари, Меган Маркъл, новата книга Finding Freedom и ще разкрие ли истината за Мегзит

Истината за Мегзит излиза наяве

Другото лице на херцога и херцогинята на Съсекс

Освен със семейството и приятелите си, принц Хари е в непрекъснат контакт и с благотворителните организации във Великобритания, за които продължава да има отговорност. Именно този тип дейност е свързващото звено между предишния и сегашния му живот и на нея той акцентира всичките си усилия.