Последните две посещения на принц Хари на Острова разочароваха мнозина, защото приключиха доста бързо, а и не доведоха до така чаканото примирие между него и кралския двор.

Принц Хари, Кейт Мидълтън и ще поеме ли херцогинята на Кеймбридж и неговите кралски ангажименти

Как Кейт ще замести Хари

Още дини под една мишница

И още щом се върна при Меган часове след откриването на статуята на принцеса Даяна се запитахме кога ли отново ще го видим на родна земя.

Оказва се, че може да е по-скоро от очакваното, а причината за пътуването е по-различна и не е семейна. Според информация, цитирана от Mirror, принц Хари планира да се върне отново на Острова в края на годината. Той няма да е сам, но няма да е и със съпругата и децата си.

Снимка 543303

Източник: GettyImages

Компания ще му прави снимачен екип, с който ще подготвя кадри за нова продукция по Netflix. Херцогът и херцогинята сключиха мултумилионен договор със стрийминг платформата преди няколко месеца и вече работят по изпълнението на своята част.

А първият проект, който ще види бял свят, е посветен на Invictus Games, които принц Хари организира от години. Тази година те бяха отменени заради коронавируса, но се очаква следващото издание да се проведе през април 2022 г. Хага.

Като част от подготовката за тях херцогът на Съсекс ще прекара един уикенд на Острова, най-вероятно през декември, за да може екипът на Archewell Productions да заснеме всички етапи от сложния процес по организация на самото събитие.

Принц Хари, Меган Маркъл, Heart of Invictus и какво знаем за първия им проект с Netflix

Първата изненада на Хари, Меган и Netflix

Какво да очакваме

Предполага се, че в подготвяната продукция може да има кадри и с кралицата или с други членове на кралското семейство, но дали това е така, ще трябва да почакаме, за да разберем.