След като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл нямат намерение да се връщат към кралските си задължения и се отказват от всички тях, въпросът как те ще бъдат разпределени между останалите членове на кралското семейство продължава да е без категоричен отговор.

The Prince, HBO Max, принц Хари, Меган Маркъл, принц Джордж и новата анимация за кралското семейство

Кралското семейство така, както не сме го виждали досега

Да се смееш ли, да плачеш ли

Някои от организациите предпочетоха да запазят Хари и Меган за свои патрони, като просто премахнаха кралските им титли от официалните документи. Други обаче решиха да прекратят отношения с тях, търсейки отново подкрепата на кралския двор.

А съвсем скоро Кейт Мидълтън може да се окаже начело на две от организациите, на които принц Хари бе патрон цели пет години - Футболният съюз по ръгби и Футболната лига по ръгби. Очаква се решението да бъде оповестено официално преди насроченото за октомври първенство, предава The Sunday Times.

Снимка 541760

Източник: GettyImages

Съпругата на принц Уилям в последните години все по-усилено се подготвя за бъдещата си роля на жена до британския монарх. Все още не се знае кога ще настъпи това време, но ангажиментите на херцогинята на Кеймбридж, която е и майка на три деца, не спират да се увеличават.

Принц Хари, книгата, която ще напише, и притесненията на кралския двор

Принц Хари притесни кралския двор

Кой е на прицел

Освен да навлезе в изцяло нова за нея сфера, с новите патронажи Мидълтън ще има възможността и да подобри отношенията си с принц Хари, защото комуникацията помежду им със сигурност ще е по-честа, най-малкото за размяна на опит.