Принц Хари и Меган Маркъл споделиха в социалните мрежи два кадъра от кръщенето на своя син Арчи. Церемонията премина при закрити врати и при пълна секретност, като медии не бяха допуснати зад вратите на замъка Уиндзор.

И за нас остана да чакаме херцогът и херцогинята да ни зарадват със снимки по тяхна преценка. И това се случи преди броени минути. 

Единият кадър е официален, по протокол. В центъра виждаме Хари и Меган, която е гушнала Арчи. Той е облечен с традиционната роба за кръщенета, която се предава от векове в британския кралски двор.

Снимка 432688

Източник: Twitter / The Royal Family

От дясната им страна са принц Уилям и Кейт Мидълтън. До тях са лейди Джейн Фелоуис и лейди Сара Макърдейл - сестрите на принцеса Даяна, които също са присъствали на кръщенето. Майката на Меган Дория Ралганд е до принц Чарлз и Камила Паркър.

Втората снимка, която Хари и Меган споделиха в социалните мрежи обаче е по-специална. Тя е снимана в двора на замъка Уиндзор, черно-бяла е и показва съпрузите и техния син в споделен момент на щастие. Кадрите са заснети от фотографа Крис Алъртън.

Кръщенето на бебе Арчи, принц Уилям, Кейт Мидълтън и уважиха ли повода

Уважиха ли Уилям и Кейт кръщенето на Арчи

Гостие на събитието вече пристигнаха

В поста си в Instagram херцогът и херцогинята пишат, че са изключително щастливи да споделят радостта си от този ден с широката общественост, която ми оказа огромна подкрепа от деня на раждането на техния син. Двамата са се насладили на този ден, прекаран със семейството и кръстниците на Арчи, които така и не се назовават.