Дори след напускането на кралския двор, Меган Маркъл не може да преглътне обидата от двойните стандарти, които е трябвало да търпи като част от семейството на съпруга си. Те, както вече добре знаем, са свързани с отношението към нея и това към нейната пряка конкурентка за любовта на всички - Кейт Мидълтън.

Херцогинята на Съсекс поведе дело срещу британски таблоиди след Мегзит, за да защити честта си. Но и се наложи да го направи сама, само с подкрепата на принц Хари. A кралското семейство не застана зад нея, въпреки медийните атаки, на които бе подложена в последните месеци и години.

Именно този факт е разгневил Маркъл, която е категорична, че ако Кейт Мидълтън бе получила подобно отношение, то нямаше да остане без официален отговор и щяха да се случат своевременни промени, които да й гарантират защита и спокойствие.

Снимка 477564

Източник: GettyImages

Меган не е променила мнението си, че херцогинята на Кеймбридж е любимката на кралския двор и този факт явно не й дава мира и сега, когато вече е далеч от кралското семейство.

Преди дни Хари и Меган обявиха, че прекъсват всякакви връзки с няколко британски таблоида, обидени от всичко, което се изписа по техен адрес. И докато източници от двореца коментираха, че там са изненадани от решението, Меган е споделила пред приятели, че се съмнява някой наистина да е останал учуден, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и прекратените им отношения с британски медии

Връзката, която Хари и Меган скъсаха завинаги

Каквото повикало, такова се обадило

Все пак, всички бяха наясно колко притеснен е херцогът на Съсекс да не се повтори ситуацията с майка му Даяна, която бе подложена на сериозни критики от медиите. В нейна памет, както и в защита на съпругата и сина си, Хари е взел нещата в свои ръце и е предприел съответните мерки. И в неговата позиция също прозира огорчение от липсата на подкрепа от страна на семейството му.