10 дни по-късно, интервюто на принц Хари и Меган Маркъл продължава да бъде една от най-дискутираните теми. Чухме мнението на мнозина, а сега е време и за това на бившата Първа дама на САЩ.

Меган Маркъл, разочарованието от кралския живот и за какво съжалява херцогинята

За какво съжалява Меган

Неспазени обещания

Мишел Обама даде интервю за телевизия NBC, в което бе засегната и темата за признанията на херцога и херцогинята на Съсекс. Според нея, обвиненията в расизъм, които Маркъл отправи към кралския двор, не са особена изненада.

Съпругата на Барак Обама от личен опит знае, че расизмът не е от вчера и днес. А самата тя, като публична личност, също неведнъж се е срещала с предразсъдъци, свързани с цвета на кожата й. Именно по тази причина смята, че признанията на Меган не са "особена изненада".

Мишел Обама също така подчерта, че семейството винаги е на първо място и се надява кралското да може да се "помири", да си прости и да приеме тази ситуация като важен урок не само за тях, но и за всички нас, цитират я от Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл, интервюто им и асоциациите с принцеса Даяна

Меган и Даяна - повтори ли се историята

Прилики и разлики

Бившото Първо семейство на САЩ има близки отношения с херцога и херцогинята на Съсекс, особено с принц Хари, затова не сме учудени, че госпожа Обама застана на тяхна страна, макар и доста дипломатично.