Разказът по преживяно на Меган Маркъл за времето, прекарано в кралския двор, успя да предизвика съчувствие у едни. У други обаче повдигна въпроса не е ли знаела в какво се забърква, омъжвайки се за принц.

Меган Маркъл, признанията за живота в кралския двор и защо се е чувствала като заложница

Меган - заложница на кралския двор

Когато ти отнемат свободата

Самата херцогиня не скри, че не е знаела почти нищо за кралското семейство, защото все пак и родена и израснала в САЩ, а там принцовете са предимно в приказките. А и този начин на живот няма нищо общо със звездния, който е наблюдавала отблизо в Лос Анджелис, където живеят много известни личности.

Маркъл признава, че е станала част от кралското семейство с най-добри намерения и без никакви користни цели. "Аз съм тук, ваша съм, използвайте ме както прецените", цитира сама себе си тя в интервюто с Опра Уинфри.

Снимка 522400

Източник: GettyImages

Може би заради липсата на конкретни очаквания, а и заради идеята за силата на кралската институция, днес Меган признава за една своя грешка, за която горчиво съжалява.

"Съжалявам, че им повярвах, когато ми казаха, че ще ме защитават", казва тя днес. А още по-лошото е, че тогава, в този момент, не е виждала това, защото не е и трябвало. Но сега, когато е от другата страна, го осъзнава напълно.

Думите на Меган са пълни с огорчение, което тя не крие. Не крие и чувството, че е била предадена, изоставена в най-трудните моменти, когато е буквално е молила за помощ, защото се притеснява за психичното си здраве, но всички са й затръшвали вратата.

Серина Уилямс, реакцията й след интервюто на принц Хари и Меган Маркъл и как защити приятелката си

Силните думи на Серина за Меган

Приятел в нужда се познава

На фона на разказа за всичко преживяно от нея, принц Хари е категоричен, че той не съжалява за нищо, което е направил, защото то е било правилно - за него, за Маркъл, за семейството им. И както тя е спасила него, така и той е спасил нея от най-лошото - желанието й да сложи край на живота си.