Заради настоящата ситуация по света, родителите на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор не успяха да му организират планираното бляскаво звездно парти. Вместо това, те си направиха забава за трима, за която и ние научихме някои подробности.

Принц Хари, Меган Маркъл и провалените им планове за рождения ден на Арчи

Провалените планове на Хари и Меган

Когато ситуацията е извън техния контрол

Всички очаквахме да видим нова снимка на осмия правнук на кралицата по случай рождения му ден. Вместо това получихме кратко видео, на което мама Меган чете книжата "Duck! Rabbit!" на порасналия Арчи.

То бе публикувано в профила на неправителствената организация Save The Children UK, която набира средства за деца и семейства, засегнати най-тежко от кризата с COVID-19. А този пост със сигурност привлече вниманието на света към нея.

Сладкото видео е заснето от принц Хари, а фактът, който няма как да пропуснем, е, че малкият Арчи е точно копие на баща си на същата възраст.

Начинът, по който херцогът и херцогинята на Съсекс направиха рождения ден на сина си публичен, е поредното категорично доказателство, че именно благотворителността ще е акцент в тяхната работа в бъдеще.

От кралския двор също не пропуснаха да поздравят малкия рожденик. В официалния профил на кралското семейство, както и в този на принц Уилям и Кейт Мидълтън, бяха публикувани общи снимки от кръщенето на Арчи с кратки пожелания.

Рожденият ден не е минал и без редица видеоразговори както с кралицата и херцога и херцогинята на Кеймбридж, така и с майката на Меган, и с други близки на семейството, предава Daily Mail.

Арчи е получил не една, а цели две торти. Едната - лично приготвена от Маркъл, без захар и напълно здравословна. А другата - т.нар. smash cake, който се поръчва, за да може бебето буквално да я разруши и да се нацапа хубаво, докато забавлението се заснема. В случая в ролята на фотографи отново са влезли Хари и Меган.