На 6 май синът на принц Хари и Меган Маркъл Арчи ще стане на една година. Събитието обаче няма да премине така, както родителите му бяха планирали.

От няколко седмици херцогът и херцогинята на Съсекс са в Лос Анджелис, а наблизо са всички звездни приятели на бившата актриса. Именно тях тя е мислила да събере на пищно парти по случай празника на сина си. По този начин щяха да отбележат и започването на новия си живот в нова страна, далеч от Острова.

Но пандемията успя да постави на пауза и тези планове на кралската двойка. И сега вместо да се забавляват със Серина Уилямс, семейство Клуни, Елтън Джон, Опра Уинфри и много други, които са били в списъка с поканените, Хари и Меган ще отбележат порастването на сина си във възможно най-тесен кръг.

Снимка 444480

Източник: GettyImages

Най-вероятно дори майката на Маркъл Дория Рагланд няма да присъства, защото дъщеря й и зет й спазват строго мерките и я пазят от евентуалната възможност да я заразят, пише Daily Mail.

Така за известно време Хари и Меган ще трябва да забравят за звездния блясък, който така се услажда на Маркъл, и да живеят като голяма част от хората по света - предимно у дома и социално дистанцирани. Все пак, двамата са пример за мнозина и нямат право да се превръщат в нарицателно как не се прави. 

Принц Хари, Меган Маркъл и какво е казал херцогът на Томас Маркъл преди сватбата

Тайните съобщения на Хари и Меган, разкрити от съда

Истината излезе наяве

Това, което знаем на този етап, е, че двойката най-вероятно ще ни зарадва с нова снимка на порасналия Арчи по случай рождения му ден. Къде обаче ще я видим, след като се разделиха с всички профили в социалните мрежи, все още не е ясно. И вероятно тук се крие някоя изненада.