Нов стопанин - нови правила. В общи линии това обобщава ситуацията в британския кралски двор в момента. Чарлз все още свиква с ролята си на крал и тепърва ще налага нови правила, а по-второстепенните членове на семейството ще трябва да се съобразят.

Снимка 587453

Източник: GettyImages

Такива са принц Хари и Меган Маркъл, макар че с действията си, откакто напуснаха Великобритания да показват, че не им пука твърде много за строго определените порядкина монархията.

Това обаче може да се промени, защото и двамата са заявявали желанието си децата им Арчи и Лилибет да получат титлите "принц" и "принцеса", припомнят ни Vanity Fair. А дали това ще стане зависи именно от крал Чарлз.

Снимка 586515

Източник: GettyImages

За целта те трябва да се държат "прилично" и да не дискредитират монархията, както направиха с интервюто си за Опра Уинфри. И както се очаква да направят с документалната си поредица за Netflix - проект, който така и не е ясно дали ще види ефир или не.

Снимка 575414

Източник: GettyImages

Ненаименованата поредица на Хари и Меган е едно от най-чаканите заглавия в стрийминг платформата до края на годината. От Netflix обаче мълчат дали тя ще бъде излучена или не, особено на фона на "скандално" приетия предстоящ сезон на The Crown.

The Crown, Джон Мейджър и защо бившият британски премиер нарече сериала "пълни глупости"

"Пълни глупости" - критиките срещу сериала за кралица Елизабет

Защо разкритикуваха The Crown

"Хари и Меган са напълно наясно, че ако кажат или направят нещо, което е във вреда на семейството на Хари, рискуват да бъдат напълно отхвърлени", казва източник на Page Six. "Хари знае, че баща му може да бъде и непоколебим, ако се наложи. Чарлз няма да търпи репутацията на Короната да бъде накърнявана от член на семейството."