Вчера, 7 октомври, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на вероятно последното си официално събитие, преди да излягат в дълъг отпуск поне до края на годината.

Първо се срещнаха с военни и техните семейства в замъка Уиндзор, а след това уважиха възпоменателна церемония в Уестминстърското абатство.

За случая херцогинята на Съсекс избра тъмносиньо палто и шапка в същия цвят. А преобладаващите коментари в социалните мрежи и медиите са, че изглежда някак разхубавена, но и по-спокойна.

Снимка 451676

Източник: GettyImages

Вероятно след като вече всички знаят какво се чувства и през какво преминава, Маркъл не изпитва необходимост да се преструва. И щом този товар е паднал от плещите й, това веднага оказва влияние на начина, по който изглежда.

Хари и Меган за пореден път успяха да скъсят дистанцията с хората, с които се срещат. На дами под пагон херцогинята заяви, че се възхищава, защото може само да си представи колко им е трудно да бъдат далеч от децата си, които се променят ежедневно.

Принц Хари, Меган Маркъл и подкрепата от Камила Паркър

Как Камила спечели Хари и Меган

В точния момент

Двамата с Хари не пропуснаха да отговорят и на няколкото зададени въпроса за сина им. Малкият Арчи навърши половин годинка на 6 ноември, а майка му Mеган разкри, че той вече може дa пълзи и има два зъба, пише Daily Mail.