Виждали сме Хари и Меган в компанията на Камила Паркър едва няколко пъти, но това далеч не значи, че двамата не са в добри отношения със съпругата на принц Чарлз.

В последните трудни седмици за херцога и херцогинята на Съсекс, именно Камила Паркър е един от хората, които им оказват най-голяма подкрепа. 

От опит, при това доста горчив, херцогиня на Корнуол знае добре какво е всички да са срещу теб, особено медиите. Затова може да даде важни съвети и най-вече да изслуша и успокои Хари и Меган, които се сблъскаха челно с ударите на славата в тази една година, откакто са семейство.

Снимка 451563

Източник: GettyImages

Според източници от кралския двор, Камила е останала също толкова изненадана от чутото в документалния филм за пътуването на херцога и херцогинята в Южна Африка, колкото и всички останали членове на кралското семейство.

Но вместо да ги съди, че са казали прекалено много, Паркър влиза в ролята на техния "стълб на подкрепа", осъзнавайки колко наистина им е трудно на Хари и Меган. 

А Камила е приела за своя лична мисия всички около нея да са усмихнати и щастливи, да продължават напред с гордо вдигната глава. Точно както тя направи преди години, успявайки от любовница на Чарлз да се превърне в любимка на немалка част от британците, пише Vanity Fair.

Снимка 404500

Източник: GettyImages

Херцогинята на Корнуол истински харесва Меган и не иска да я вижда да страда. Смята също, че двете могат да бъдат много добри съюзници в битката срещу всички, които им мисля злото и не се притесняват да го кажат.

Камила Паркър има едно строго правило, което не нарушава - да не се бърка в личния живот на принцовете Уилям и Хари. Въпреки това, тя наблюдава внимателно случващото се с тях и е винаги готова да помогне, ако имат нужда от нея. Какъвто е и сегашният случай. 

Камила Паркър, Лора Лопес, Том Боулс и децата, за които херцогинята не обича да говори

Децата на Камила Паркър, за които знаем прекалено малко

Цяло чудо е да ги видим тримата заедно

В документалния филм Меган сподели, че много рядко хората я питат как е, което се прие като директен удар към кралското семейство за липсата на подкрепа. Но явно е трябвало да изрази чувствата и мислите си на висок глас, за да й се притекат всички на помощ.