До раждането на бебето на Хари и Меган има още няколко месеца, но залозите, свързани с него, вървят с пълна сила. А букмейкърите на Острова си умират за възможности да прибират парите на всички ентусиасти, убедени, че ще познаят пола или името на новото кралско бебе.

В помощ на всички тези любители на хазарта се притече принц Чарлз. Бъдещият дядо даде подсказка за името, което Хари и Меган биха избрали за своя първи наследник.

Подчертаваме, че това са уж-негови-предположения и не можем да се ангажираме колко истина има в тях, и дали не са само заблуда, пусната в медийното пространство. Или пък просто шега.

Снимка 322602

Източник: EPA/БГНЕС

По време на прием в Лондон принц Чарлз отвори темата за името на бъдещото си внуче. Той разкри, че според него двойката може да кръсти детето Шейн или Кайли - имена, който са доста непопулярни в британския кралски двор и безспорно звучат така, сякаш са избрани от Меган, а не от Хари.

Всъщност, тези имена кореспондират с двама изпълнители - Кайли Миноуг и Шейн Уорн.

Бебето на Меган Маркъл и принц Хари - кой ще спечели от него

Кой ще спечели от бебето на Хари и Меган

Каквото и да си говорим, става дума за пари

Една от големите фирми за залози на Острова пък предполага, че младото семейство ще се придържа повече към традициите и ще заложи на нещо от рода на Джеймс, Артър, Алис или... Даяна. За последното и ние имаме предположения, но някак не вярваме, че ще се сбъднат.