Принц Хари изрази подкрепата си към неправителствената организация African Parks, като написа увода към годишния ѝ доклад за 2019 г.

В него херцогът на Съсекс изразява опасенията си относно бъдещето на света и рисковете, пред които е изправено човечеството, пише Express.

"След като станах баща, усетих какво голямо напрежение е да осигурявам на децата бъдещето, което заслужават. Бъдеще, което все още им принадлежи. Бъдеще, което е пълно с възможности и идеи", пише Хари.

Принц Хари, Меган Маркъл, графинята на Уесекс Софи и мнението й за Мегзит

Какво не им достигна на Хари и Меган, за да останат в кралския двор

Признание отвътре

Той допълва, че се надява един ден да можем да кажем на децата си, че сме постигнали промяната заедно, а благодарение на усилията на всеки един човек, светът е успял да се възстанови от всички екологични катастрофи и е започнал да живее своя втори живот.

Снимка 478475

Източник: Twitter / Archie - Happy 1st Birthday

В своето продължително послание херцогът на Съсекс говори за добре познатата си любов към африканския континент и околната среда. Изразява и мнението си за изменението на климата, за спешната нужда да се справим с този проблем и да модифицираме начина си на живот, за да спасим света от катастрофа.

Принц Хари не пропуска да сподели притесненията си и за здравната криза, която започна в началото на това десетилетие с пандемията от коронавирус. Казва също, че макар и все още да няма категорични доказателства, произходът на вируса може и да е свързан с експлоатацията на природата от човечеството.

Принц Хари, Меган Маркъл, Black Lives Matter и новият приоритет на херцога и херцогинята на Съсекс

Хари и Меган сменят посоката

Приспособяване към ситуацията