Съвсем неофициално Хари и Меган навлязоха в нова епоха от живота си - такава, в която постепенно започват да се отърсват от сянката на кралското семейство. Показват ни го проявите им през последните няколко месеца, в които са заети единствено със собствените си занимания.

Меган Маркъл и първата й публична проява от месеци на събитие на Variety

Хитрата стратегия на Меган Маркъл

Херцогинята определено знае какво прави

Миналата седмица Меган Маркъл се появи на събитие на списание Variety - първо светско събитие от много време. Преди това заедно със съпруга си участваха в среща по повод Световния ден на менталното здраве.

А само преди ден двамата бяха във Ванкувър, където присъстваха на хокейния мач между Ванкувър Канъкс и Сан Хосе Шаркс на Роджър Арина. Появата им в Канада съвсем не е случайна и е символична на няколко нива.

Меган живее в страната в продължение на седем години, докато се снима за сериала "Костюмари" и се запалва по хокея.

Хари пък е човекът, който дава първата шайба за играчите и това се оказва доста важен "жест" - 21 години по-рано кралица Елизабет прави същото по време на посещението си в страната, при това отново на мач между Ванкувър Канъкс и Сан Хосе Шаркс.

Третата причина принц Хари и Меган Маркъл да са в Канада е, че следващите игри Invictus, както и първите зимни такива, ще се състоят във Ванкувър и Уистлър през 2025 г. Хари е създател и патрон на фондацията Invictus Games, която организира спортното събитие за военни ветерани и военни с физически недъзи.

Всъщност има и четвърта причина принцът и бившата актриса да обичат Канада. Именно там през 2017 г. двамата за първи път се появяват заедно на публично събитие. Две години по-късно пък отпразнуват Коледа като семейство във Ванкувър - принц Хари, Меган Маркъл и малкия Арчи, припомнят Hello.