Една от техниките на маркетинга да предизвикаш вниманието на хората и да ги подтикнеш да искат още повече продукта ти е, като създадеш усещане за недостиг и рядкост. Явно точно на нея залага и Меган Маркъл.

Принц Хари и Меган Маркъл на остров Кануан - какво знаем за карибската им ваканция

Хари и Меган - на ваканция за милиардери

Кратка, но сладка почивка

Съпругата на принц Хари се появява на обществени събития изключително рядко. А малкото нови снимки, на които я виждаме, обикновено са направени от папараци, докато 42-годишната херцогиня на Съсекс пазарува или се среща с приятели в Калифорния.

Ето че обаче Меган влезе отново в светлините на прожекторите. Тя присъства на събитието на списание Variety Power of Women в Лос Анджелис вечерта на 16 ноември.

Снимка 642407

Източник: GettyImages

Миналата година тя беше сред отличените "силни жени" на Variety - нещо, с което Маркъл заяви, че много се гордее. Тази година отличени са Били Ейлиш, Лили Гладстоун, Кери Мълиган и Фантейша Барино.

Снимка 642408

Източник: GettyImages

За вечерното събитие Меган Маркъл беше избрала елегантна рокля в бежово на американския бранд Proenza Schouler заедно с черен клъч на същата марка и обувки на висок ток Аquazzura. Принц Хари не я придружаваше, но тя не пропусна да каже пред Variety, че цялото семейство вече е настроено на коледна вълна.