Отрязани от Spotify, с премахнати титли "ваше височество" от официалния сайт на кралското семейство и в крайно обтегнати отношения с най-близките им роднини... Нещата за принц Хари и Меган Маркъл не изглеждат особено добре.

Принц Хари и Меган Маркъл ще продуцират филм за Netflix, а сюжетът не е случаен

Сламката, за която удавниците Хари и Меган ще се хванат

Поемат в нова посока

И все пак се вижда и някаква светлина в тунела, благодарение на сделката им с Netflix. Тя все още е в сила и съвсем скоро ще можем да видим втората продукция на компанията им Archewell Productions - поредицата Heart of Invictus.

Тя няма да е толкова "скандална", колкото първата - Harry & Meghan проследяваше връзката на принца и бившата актриса, сватбата им и последвалия разрив с британското кралско семейство. Може да се превърна в най-впечатляващия дебют на документален филм в стрийминг платформата, но им спечели и доста негативи.

Да се върнем на Heart of Invictus, който ще е посветен на игрите Invictus - международно спортно състезание за ранени, инвалиди и други военни ветерани, основано от принц Хари през 2014 г.

Поредицата ще проследи изкъсо изданието на игрите в Хага през 2022 г., като ще обърне по-специално внимание на няколко атлета, чиято съдба се променя, след като се връщат от военните си мисии.

Снимка 573746

Източник: GettyImages

От трейлъра виждаме и, че темата за войната в Украйна също ще бъде засегната. Доста от кадрите са и с принц Хари и активното му участие в организацията на игрите, и комуникацията с участниците в тях. В трейлъра Мегън Маркъл не се появява.

Принцът е изпълнителен продуцент на Heart of Invictus, а режисьори на поредицата са Орландо фон Айзиедел и Джоана Натасегара. Премиерата е на 30 август по Netflix.