В края на миналата седмица принц Хари се върна във Великобритания, за да присъства на раздаването на наградите на благотворителната организация Wellchild, на която е патрон дълги години. Посещението му на Острова съвпадна с първата годишнина от смъртта на Елизабет Втора.

Крал Чарлз и нежеланието да се срещне с принц Хари при завръщането му в Лондон

Когато Чарлз няма време (и желание) да се срещне с Хари

Има ли изненадани

По-малкият син на крал Чарлз най-вероятно не се е срещнал с никого от семейството си, защото всички отбелязаха тъжния ден тихо и скромно в имението Балморал. Той също не пропусна да отдаде почит на любимата си баба като посети гроба й в параклиса Сейнт Джордж в замъка Уиндзор.

A в навечерието на годишнината принц Хари държа реч на събитието и не успя да скрие емоциите си. Той започна с това, че миналата година не е могъл да присъства на благотворителното събитие заради влошеното здравословно състояние и последвалата смърт на кралицата. Херцогът бе заедно с роднините си в имението Балморал, където Елизабет Втора посрещна последните си мигове.

Снимка 633262

Източник: GettyImages

"Както сигурно знаете, тя щеше да е първият човек, който да настоява да дойда и да бъда с всички вас, вместо да отида при нея. И именно затова знам, че една година по-късно тя ни гледа отвисоко тази вечер, щастлива, че сме заедно и продължаваме да привличаме вниманието към такава невероятна общност", каза принц Хари пред присъстващите.

Принц Хари без Меган Маркъл на Invictus Games - грешката, която породи въпроси

Остана ли Хари и без Меган

Точно когато му е най-важно

Той бе във Великобритания без съпругата си Меган Маркъл и децата си, а след това се отправи към Германия за откриването на Invictus Games.

Снимка 633264

Източник: GettyImages

Там демонстрира по-приповдигнато настроение, въпреки липсата на подкрепа от любимата му жена, поне до този момент. Изглежда и че поредната пропусната възможност за сдобряване с баща му и брат му също не е успяла да го сломи, защото бе напълно очаквана за всички, предава Daily Mail.