Днес, 7 септември, ще се раздадат наградите WellChild, а на тържествената церемония в Лондон ще присъства и принц Хари, който е патрон от организацията повече от 15 години. Това ще е първото му връщане на Острова от погребението на кралица Елизабет Втора миналата година. И всички се чудят дали ще се срещне със своите роднини.

Меган Маркъл пристига в Германия малко след Хари за игрите Invictus

И Меган пристига в Европа

Херцогинята следва съпруга си

Според източници от двореца, цитирани от Daily Mail, крал Чарлз е споделил пред свои приближени, че "няма време" в графика си, за да се възползва от кратката възможност да се срещне с по-малкия си син. И сякаш този факт не го притеснява особено. Принц Уилям също от месеци не е разговарял с брат си, затова и шансът да се видят лице в лице е минимален.

Това, че принц Хари няма да бъде топло посрещнат в кралския двор, вече не е изненада за никого, особено на фона на факта, че двамата си съпругата му Меган Маркъл не получиха покана за последните важни празненства в двореца. А и след излизането на биографичната книга "Резервният" пропастта между отцепника и неговото семейство вече изглежда непреодолима.

Снимка 630455

Източник: GettyImages

Наскоро бившият херцог на Съсекс отново отправи директни обвинения към семейството си за липса на подкрепа в труден за него момент. А сега, отново на английска земя, той няма да бъде нито в тяхната компания, нито в тази на Маркъл, която ще остане в САЩ. Междувременно пък роднините на принц Хари се очаква да се съберат в Балморал, за да почетат тихо първата годишнина от смъртта на кралица Елизабет Втора.

Принц Хари в Heart of Invictus - признания за трамвата от смъртта на Даяна и за мисиите в Афганистан

Най-трудният период в живота на Хари

За какво обвини семейството си

Съвсем скоро, на 15 септември, принц Хари, ще навърши 38 години. А според кралски коментатори той може да получи поздравления с "маслинова клонка" от брат си Уилям, но това далеч не значи, че ледът помежду им ще се разтопи.