Преди няколко дни в Netflix бе премиерата на документалната поредица Heart of Invictus, създадена, за да разкаже повече за един от най-важните проекти за принц Хари - игрите за военни ветерани, които организира вече девет години.

Принц Хари в Heart of Invictus - признания за трамвата от смъртта на Даяна и за мисиите в Афганистан

Най-трудният период в живота на Хари

За какво обвини семейството си

Тазгодишното издание ще се проведе от 9 до 16 септември в Дюселдорф и заради него по-малкият син на крал Чарлз ще прекара известно време в Европа. А въпросът дали съпругата му ще го подкрепи в този важен за него момент все още няма категоричен отговор.

На церемонията по откриването в събота, 9 септември, принц Хари ще изнесе реч и ще сложи начало на състезанията. А от официалната програма така и не става ясно каква ще бъде ролята на Меган Макъл в цялото събитие, ако въобще има такавa. 

Снимка 570965

Източник: GettyImages

Първоначално в официалната програма на Invictus Games бе обявено, че бившата херцогиня на Съсекс ще излезе на сцената на последния ден, за да представи специален сегмент, свързан с личния живот на състезателите. После обаче името й бе заменено от това на немската журналистка Хаднет Тесфай и към този момент се подразбира, че Меган няма да има участие в осемте дни. A текстът, в който се споменава името й, уж бил качен "по грешка".

Разбира се, нищо чудно тя да излезе на сцената изненадващо за някое емоционално и лирично отклонение, за да покажат двамата с принц Хари, че слуховете зa обтегнатите им напоследък отношения нямат нищо общо с действителността.

Меган Маркъл пристига в Германия малко след Хари за игрите Invictus

И Меган пристига в Европа

Херцогинята следва съпруга си

Но ако така и не видим Маркъл до съпруга й в момента, в който със сигурност ще има нужда от нейната подкрепа, това ще е знак, че може би наистина не всичко е цветя и рози помежду им. Миналата година принц Хари и съпругата му бяха заедно на сцената и това определено бе най-запомнящия се момент от състезанието, припомня Mirror.