Принц Чарлз демонстрира публично топлото си отношение към Меган Маркъл и нейната майка още в началото на връзката й с по-малкия му син - принц Хари. Двамата с Камила винаги са били в ролята на необходимата подкрепа за бившата актриса и настояща херцогиня.

Затова и не сме изненадани, че свекър и снаха имат топли отношения, които отдавна са преминали отвъд формалностите. Чарлз неведнъж е споделял и на свои приятели, че намира Маркъл за много мила и интелигентна.

Че връзката между двамата е специална доказва и интересният прякор, който принцът използва като обръщение към Меган - "Tungsten". В превод това означава "волфрам" - твърд, рядък метал, известен със своята сила и невъзможност да бъде унищожен.

Снимка 451063

Източник: GettyImages

Именно това Чарлз вижда и в Маркъл и затова тя се е сдобила с това любопитно прозвище. Той е щастлив, че Хари най-сетне е получил своята стабилна опора в живота, защото допреди да я срещне е бил доста по-несигурен, пише Insider.

Меган Маркъл, Стефани Пауърс и приятелката на принц Чарлз, която нападна херцогинята

В какво превърна Меган кралския двор

Поредни критики

Благодарение на херцогинята на Съсекс, днес връзката между баща и син е по-силна от всякога. Тримата се виждат често и прекарват качествено време заедно, което е още една причина Меган да се превърне в любимка на Чарлз.