Въпреки че децата им са принцове и принцеси, принц Уилям и Кейт Мидълтън се стараят да им осигурят детство, като на всички други. Това включва най-вече много пълноценно време, прекарано заедно, и много игри навън. Разбира се, те са съчетани с уроци и не особено чести появи на публични места.

Последно видяхме херцогът и херцогинята на Кеймбриж заедно с принц Джордж и принцеса Шарлот на футболен мач. Това е първото подобно спортно събитие, на което водят децата си и видимо всички бяха ентусиазирани да наблюдават играта на Астън Вила и Норуич.

Четиримата пристигнаха на стадиона като обикновено семейство, въпреки че бях настанени във VIP ложата, а около тях имаше многобройна охрана. И въпреки че правят всичко по силите си да дадат най-доброто на децата си, винаги ще се намери кой да критикува Уилям и Кейт.

Снимка 447222

Източник: GettyImages

В този случай това е бащата на принца, а причината е най-вече в родителите на Мидълтън. В кралския двор използването на бавачки е напълно нормално, но херцогът и херцогинята на Кеймбридж предпочитат да разчитат на грижите на Каръл и Майкъл Мидълтън.

Докато мама и татко изпълняват своите кралски ангажименти, баба и дядо истински се забавляват с внуците си. И това се случва много по-често, отколкото Шарлот, Джордж и Луис са на гости на принц Чарлз и Камила - другите им баба и дядо, пише Express.

Снимка 447223

Източник: GettyImages

А този факт никак не се харесва на бъдещия крал. Бащата на Уилям и Хари дори неведнъж е получавал критики и предупреждения от свои приближени, че родителите на Мидълтън са обсебили внуците му, а самият той не полага достатъчно усилия, за да създаде по-силна връзка с тях.

Някои дори се шегуват, че майката на Кейт се изживява като "кралица Каръл" и всячески се опитва внуците й да бъдат при всяка удобна възможност при нея, а не при Чарлз.

Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и инициативата, която ги събра

Какво събра отново Фантастичната четворка

Хари, Меган, Уилям и Кейт пак са заедно

Това, разбира се, създава известно напрежение, което е осезаемо при събития, на които присъстват и родителите на Мидълтън. А принц Уилям предпочита да не взима страна, която още повече ядосва баща му.