В последните дни принц Хари и Меган Маркъл отново бяха в центъра на вниманието покрай новия документален филм за тях, заснет по време на посещението им в Южна Африка. Акцентът на продукцията определено е изместен от дейността им върху чувствата и емоциите им.

В едно от интервютата херцога на Съсекс призна, че отношенията му с брат му Уилям са на приливи и отливи. Това предизвика реакция и спешна среща между двамата.

И докато херцогът на Кеймбридж е по-скоро притеснен за своя по-малък брат, то баща им Чарлз е доста ядосан от случващото се в кралския двор.

Снимка 449676

Източник: GettyImages

На бъдещия крал никак не му се нрави, че двамата му синове не са в добри отношения и този факт стана публично достояние благодарение на Хари. Освен това, Чарлз е наясно, че подобни конфликти имат отрицателен ефект върху имиджа на целия кралски двор, а оттам и на неговия личен.

И така вниманието отново е изместено от наистина важните дела върху семейните и лични драми на членовете на кралския двор. Тази седмица например Чарлз бе на двудневно посещение в Япония, но за него не се чу нищо, защото всички се интересуват от Хари, Меган и Уилям, пише Daily Mail.

Снимка 392065

Източник: Instagram / Royales

Дни след излъчването на документалния филм за херцога и херцогинята на Съсекс дойде ред и на този по случай 50-ата годишнина на принц Чарлз в ролята на херцог на Корнуел. И, според кралски експерти, това е нагледен урок за по-младите как се прави.

Докато филма за Хари и Меган се превръща в техния начин да кажат всичко, което иначе няма как, то Чарлз акцентира само върху това какво, къде и как върши - като един истински бъдещ крал.

Принц Хари, принц Уилям и какво се случва между двамата

Принц Хари откровено за отношенията си с Уилям

Загубено ли е всичко

Въпреки неприятните усещания, които скандалът предизвиква в бащата на Уилям и Хари, той е и притеснен за по-малкия си син - така, както навремето се е притеснявал за Даяна. Също така Чарлз е обещал в най-скоро време да се изкаже публично в негова защита.