Свикнали сме да виждаме кралското семейство като публични фигури, които рядко показват фамилиарност един към друг. Разбира се, най-любопитно е да разберем как се държат в неформална среда и, благодарение на Hello, получаваме такава възможност.

Кейт Мидълтън, принц Уилям, благотворителният поло мач и неочакваната им целувка

Неочакваната проява на Уилям към Кейт

Какво се случи след мач по поло

Светското издание разкрива как децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън наричат дядо си принц Чарлз.

"Дядо Уелс" е прякорът, който Джордж, Шарлот и Луис са сложили на дядо си по бащина линия. Той се отнася до титлата, която Чарлз носи - принц на Уелс. От Hello допълват още, че Чарлз и внуците му прекарват доста време заедно, защото живеят съвсем близо.

Снимка 583893

Източник: GettyImages

Наблюдавахме тези сърдечни отношения по време на тържествата за Платинения юбилей на кралицата, когато Чарлз държеше в скута си малкия Луис по време на един от концертите.

Самите Джордж, Шарлот и Луис носят фамилията Кембридж по титлите на майка си и баща си, херцози на Кембридж. Това обаче не е постоянно фамилно име - в момента, в който принц Чарлз се възкачи на престола и стане крал, титлата му "принц на Уелс" автоматично се прехвърля на най-големия му син. Тогава трите деца на Уилям и Кейт ще носят фамилията Уелс.